پرداخت ۲۰۰۰ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد طی ۹ ماه
پرداخت ۲۰۰۰ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد طی ۹ ماه
مدیرکل درمان تامین اجتماعی تهران گفت: تا پایان آذرماه امسال، حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان به پزشکان، داروخانه ها، بیمارستان ها و مراکز پاراکلینیک و دیالیز طرف قرارداد اداره کل درمان تامین اجتماعی تهران پرداخت شده است.
تامین ۲۴/ دکتر خسروانیمقدم با بیان این که اداره کل درمان تامین اجتماعی استان تهران، پیشانی خدمات درمانی تامین اجتماعی است، گفت: این اداره کل همواره در همه الگوها، شاخص های درمانی و غیر درمانی نظیر جشنواره شهید رجایی و همایش های علمی و فرهنگی حضور درخشانی داشته و اخیرا نیز همایش بزرگ «قران، عترت و سلامت» را در بیمارستان میلاد برگزار کرده است.
وی در نشستی خبری با اشاره به ظرفیتها و توانمندی های اداره کل درمان تامین اجتماعی استان تهران، گفت: این اداره کل 9000 کارمند، 10 بیمارستان، 2 مرکز جراحی محدود (دیکلینیک)، 17 پلیکلینیک تخصصی و 9 درمانگاه دارد که در تهران مشغول ارائه خدمات به بیمه شدگان هستند.
به گزارش تامین ۲۴ محمدتقی خسروانیمقدم مجموع افراد تحت پوشش تامین اجتماعی استان تهران را 8 میلیون و 700 هزار نفر برشمرد و افزود: این افراد شامل یک میلیون و 200 هزار نفر مستمریبگیران اصلی و تبعی و نیز 7 میلیون و 500 هزار نفر بیمه شدگان اصلی و تبعی است.
وی با اشاره به دو قسمت بیمهای و درمانی سازمان تامین اجتماعی و همچنین دو بخش درمان مستقیم در مراکز ملکی و درمان غیرمستقیم در مراکز طرف قرارداد سازمان، گفت: بیشترین هزینههای درمانی ما مربوط به بخش غیرمستقیم است.
مدیرکل درمان تامین اجتماعی تهران در خصوص بودجه اداره کل درمان استان گفت: بودجه مصوب سال 95 برای درمان در مراکز ملکی 900 میلیارد تومان و در مراکز غیرملکی 3300 میلیارد تومان است که نشان دهنده بزرگی و حجم کار در این بخش است.
وی آمار پرداختی های اداره کل درمان استان در 9 ماهه اول امسال را این گونه ذکر کرد: تا پایان آذرماه امسال، حدود 2000 میلیارد تومان پرداختی داشتهایم که شامل 11 میلیارد تومان به پزشکان طرف قرارداد، 68 میلیارد تومان به داروخانههای طرف قرارداد، 28 میلیارد تومان به مراکز پاراکلینک، 4 میلیارد تومان به مراکز دیالیز و 171 میلیارد تومان به بیمارستانهای طرف قرارداد بوده و همه این مبالغ پرداختی به شکل ماهانه بوده است.
دکتر خسروانیمقدم در خصوص میزان بدهی اداره کل درمان تامین اجتماعی تهران به مراکز طرف قرارداد، تصریح کرد: هزینه هایی که در بخش درمان غیرمستقیم می شود در اندازه بودجه مصوب است.
وی افزود: مطالبات پزشکان را تا مردادماه و مطالبات داروخانهها را تا شهریورماه پرداخت کردهایم و بیمارستانهای دانشگاهی تا اردیبهشتماه مطالبات خود را از ما دریافت کردهاند.
مدیرکل درمان تامین اجتماعی تهران علت بدهی های معوق سازمان را بدهی های دولت به سازمان و کمبود منابع سازمان ذکر کرد و گفت: پرداختیهای ما به بیمارستانها متفاوت بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که 20 درصد اشغال تخت های درمانی تامین اجتماعی مربوط به اداره کل درمان سازمان در تهران است، گفت: این اداره کل 1685 تخت فعال در سطح استان دارد.
دکتر خسروانیمقدم در خصوص آمار درمانی امسال گفت: در سال جاری و تا پایان آذرماه، 64 هزار و 79 عمل جراحی، 3 میلیون و 700 هزار بار ویزیت توسط پزشکان عمومی، 2 میلیون و 700 هزار نفر ویزیت توسط پزشکان متخصص و 500 هزار ویزیت توسط دندانپزشکان و در مجموع حدود 7 میلیون بار ویزیت انجام شده است.
وی در خصوص شایعاتی مبنی بر عدم پذیرش دفترچههای بیمه در بیمارستانهای دولتی به علت بدهیهای سازمان تامین اجتماعی، گفت: موردی به ما گزارش نشده است که دفترچههای ما را پذیرش نکرده باشند، تنها در سه شهرستان مشکلاتی به وجود آمده بود که سریعا حل شد.
مدیرکل درمان تامین اجتماعی تهران در بخش دیگری از سخنانش، با بیان این که حذف دفترچه کاغذی درمان و ارتقای هتلینگ بیمارستان ها طرح هایی ملی است، در خصوص حذف دفترچههای بیمه گفت: صدور کارت هوشمند سلامت و حذف دفترچههای کاغذی بیمه دو موضوع متفاوت ولی مرتبط هستند و در واقع بستر و زمینه صدور کارتهای هوشمند درمان، حذف دفترچههای بیمه است.
وی در خصوص محاسن و منافع طرح حذف دفترچه های بیمه گفت: کاهش مصرف برگ دفترچه، تسریع در پاسخگویی بیماران سرپایی، سهولت دسترسی به سوابق درمانی بیماران و امکان تولید بانک متمرکز اطلاعاتی از جمله مزیتهایی این طرح است.
دکتر خسروانیمقدم افزود: در استان تهران 500 پزشک در اجرای این طرح با ما مشارکت داشتند و در گامهای بعدی مرتبط شدن مراکز با یکدیگر، سپس حذف دفترچهها در مراکز غیرملکی و در نهایت صدور کارت هوشمند درمان را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: طرح حذف دفترچه بیمه از دو سال پیش شروع شده و تا این لحظه 19 واحد درمانی تهران این برنامه را اجرا کردند و تا نیمه اسفندماه در کلیه مراکز ملکی تامین اجتماعی در استان تهران دفترچههای بیمه حذف خواهند شد و نهایتا به سمت کارت هوشمند الکترونیک خواهیم رفت.
مدیرکل درمان تامین اجتماعی تهران افزود: معاونت درمان سازمان 22 طرح بزرگ کشوری را رقم زدند که یکی از آنها کار بزرگ و مهم ارتقای هتلینگ بیمارستانهای تامین اجتماعی در راستای تکریم ارباب رجوع است.
وی گفت: برای ارتقای هتلینگ در چهار بیمارستان «شهدای 15 خرداد ورامین، شهید لبافی نژاد، شهید معیری و شهریار»، در محورهای بهداشت، خدمات رفاهی، ساختمان و تاسیسات، در سال گذشته 11 میلیارد تومان هزینه شد و ارتقای هتلینگ در این چند مرکز به انجام رسید.
دکتر خسروانیمقدم افزود: بودجه مصوب ما در این امر در سال جاری 9 میلیارد تومان است و ارتقای هتلینگ در محورهای ساختمان و تاسیسات در پنج بیمارستان «دکتر لواسانی، شهید شریعت رضوانی، امامرضای اسلامشهر، آیتالله کاشانی و 12 بهمن» در حال انجام است.
وی به راهاندازی چند بخش جدید در بیمارستان لبافینژاد در دهه فجر امسال اشاره کرد و گفت: فردا نیز دستگاه شتابدهنده خطی که مربوط به درمان آنکولوژی و بیماران سرطانی است در بیمارستان فیاضبخش افتتاح میشود.
مدیرکل درمان تامین اجتماعی تهران افزود: این بخش برای این که مردم از خدمات آن استفاده کنند در حال حاضر فعال است و کار می کند و فردا صرفا به شکل سمبولیک افتتاح خواهد شد و این بیمارستان تنها مرکز درمانی تامین اجتماعی است که به این دستگاه مجهز است.
وی در خصوص اهمیت دستگاه شتابدهنده خطی گفت: دومین عامل مرگ و میر در کشور ما سرطان است، در سال 94 براساس آمارهای وزارت بهداشت 90 هزار مورد جدید ابتلا به سرطان ثبت شده و هم اکنون 400 هزار نفر هموطنان با سرطان زندگی می کنند.
دکتر خسروانیمقدم در بخش پایانی سخنان خود از حضور اداره کل درمان تامین اجتماعی استان تهران در راهپیمایی روز 22 بهمن خبر داد و گفت: در آن مراسم خدمات رایگان ویزیت، درمان و دارو ارائه خواهد شد.
خدمات درمانی تامین اجتماعیسازمان تامین اجتماعیمدیرکل درمان تامین اجتماعی تهران