تامین ۲۴/امام حسین (ع) نماد عزت و شرف و کرامت انسانی و سمبل ستمستیزی و سازشناپذیری است. او پژواک فریاد همه مظلومان تاریخ در گستره قرون و اعصار است؛ همو که در نیمروزی به وسعت تمامت تاریخ، با شهادت افتخارآمیز خود و یاران باوفایش، نقاب نیرنگ و نفاق بر چهره سیاه مثلث شوم زر و زور و تزویر درید و اسلام پیامبر (ص) و علی (ع) را در متن هجوم فتنهها و فریبها احیا کرد.
امام حسین (ع) میدید که دشمنان قسمخورده اسلام، که در روز فتح مکه از بیم جان و نه از سر ایمان تسلیم پیامبر رحمت شدند و به خیل آزادشدگان پیوستند، امروز جامه قدس و تقوا بر تن کرده، بر مسند رسول خدا تکیه زدهاند و عقاید موهوم جاهلی را به جای قرآن و سنت تبلیغ و سلطنت موروثی را به نام خلافت پیغمبر تثبیت میکنند.
چنین بود که سبط پیامبر به پا خاست و با خون سرخ خویش از قاموس قرآن و ناموس اسلام و عترت صیانت کرد؛ حریم آزادی را پاس داشت و سایه شوم جور اموی را از سر آرزومندان عدل علوی کوتاه ساخت.
نهضت خونبار کربلا ضامن تداوم انقلاب صدر اسلام و حکومت عدل پیشوای پارسایان علی (ع) است و پیام عاشورا حفظ و اشاعه آزادیخواهی، عدالتطلبی، حقجویی و عزتآفرینی است؛ پیامی رسا و پرطنین که در هر زمان و زمین مخاطب خود را از میان انسانهای شریف و حقطلب مییابد و آنان را به جهاد و مقاومت برای ترویج ارزشهای انسانی همچون عدالت و آزادی فرا میخواند.
اینک ما عاشقان حسین (ع) نیز در این عصر و زمانه مخاطب پیام انسانساز اوییم و حسینی زیستن ایجاب میکند که به دور از هرگونه تظاهر و ادعا، در عرصه اقدام و عمل ثابت کنیم در مسیری که او با خون پاکش فرا روی ما گشوده، استوار و قاطع گام میگذاریم. امروز فوز و رستگاری عظیمِ در رکاب حسین (ع) جنگیدن، در اهتمام و جدیت برای تحقق اهداف بلند او ظهور و تجلی میکند، به این معنا که در نظام جمهوری اسلامی بهعنوان الگوی حاکمیت حقمحور و عدالتگستر، باید علل و عوامل زمینهساز فقر و فساد و تبعیض و نابرابری ریشهکن شوند و بستر مناسب جهت ایجاد فرصتهای برابر برای رشد استعدادها و خلاقیتها در تمام سطوح و اقشار جامعه فراهم شود.
این برازنده جامعه مدعی پیروی از راه و مرام حسین (ع) نیست که در آن روابط و مناسبات اقتصادی اجتماعی به گونهای رقم خورد که ویژهخواران و مفسدان اقتصادی عرصه تاختوتاز پیدا کنند و در مقابل، کسانی که میخواهند بدون زد و بند با باندهای ثروت و قدرت وارد میدان رقابت سالم و سازنده شوند با موانع جدی روبهرو شوند. آری، جامعه حسینی جامعهای است که عدالت، محور و مدار تمام روابط و مناسبات اجتماعی، اقتصادی، و حقوقی آن باشد و از ظلم و تبعیض کمترین اثر و نشانی نباشد، و عاشق راستین امام حسین (ع) نیز عشق و ارادت خود را در حضور پرشور در عرصههای ستیز با بیعدالتی و استقرار آرمانها و ارزشهای متعالی نشان دهد. امید که ایام سوگواری سالار شهیدان، فرصت و مجالی دوباره باشد برای تفکر و تامل در پیام غنی و اهداف مقدس قیام عاشورا و تجدید پیمان با سرور آزادگان حسین بن علی (ع) جهت تداوم راه عزتبخش و کرامتآفرین آن شهید جاودانه.