
مصرف نوشابه های قندی ریسک سرطان را افزایش می دهد
طبق مطالعه جدید محققان، ارتباط احتمالی بین سرطان و نوشیدنی های شیرین شده با قند به عواملی نظیر سن، موقعیت اجتماعی-اقتصادی و سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان هم ارتباط دارد.
طبق مطالعه جدید محققان، ارتباط احتمالی بین سرطان و نوشیدنی های شیرین شده با قند به عواملی نظیر سن، موقعیت اجتماعی-اقتصادی و سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان هم ارتباط دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، آنها همچنین سابقه این افراد را از لحاظ ابتلا به سرطان، سیگار کشیدن و وضعیت چاقی مورد بررسی قرار داده و مشخصات جمعیت شناختی نظیر سن، جنسیت، نژاد، سطح تحصیلات و نسبت فقر/درآمد را مد نظر قرار دادند.
نتایج نشان داد: تاثیر مصرف نوشیدنی های شیرین شده با قند براساس نوع سرطان فرق می کند و می تواند به سن افراد هم بستگی داشته باشد ...
ملیندا ساترن، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هدف این مطالعه، ارزیابی دقیق فاکتورهای پرخطر مصرف قند ناشی از نوشیدنی های شیرین حاوی قند در بین افراد بازمانده از سرطان و افرادی که هنوز مبتلا به سرطان تشخیص داده نشده اند بود.»
وی افزود: «شواهد اخیر نشاندهنده رابطه بین مصرف نوشیدنی حاوی قند و ریسک ابتلا به سرطان لوزالمعده و رحم و همچنین خطر عود مجدد سرطان روده و مرگ در بین بازماندگان سرطان است.»
به گفته محققان، بررسی مطالعات نشان داد در احتمال ابتلا به سرطان به دلیل مصرف نوشیدنی های قندی، عوامل دیگری نظیر سن و جنسیت هم دخیل هستند.