
کره های خوراکی به لحاظ سلامتی، مورد تاییدند
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: هر دو نوع کره گیاهی و حیوانی از نظر سلامتی تأیید شده هستند.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: هر دو نوع کره گیاهی و حیوانی از نظر سلامتی تأیید شده هستند.
تامین ۲۴/ دکتر هدایت حسینی با اشاره به آزمایشهای انجامشده روی مارگارین و کره حیوانی، اظهار کرد: آزمایشهای انجامشده روی مارگارین و کره حیوانی این نکته را به اثبات میرساند که هر دو گروه از سلامت کامل برخوردارند.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه مصرفکنندگان از تفاوت این دو آگاهی کامل دارند، افزود: درباره کره گیاهی یا مارگارین، برچسب اطلاعرسانی به صورت شفاف وجود دارد و مشتری نیز بدون هیچ مشکلی میتواند کالای مورد نظر خود را انتخاب کند.
بنابر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، وی افزود: هرکدام از چربیهای حیوانی یا گیاهی، مزایای خاص خود را دارد و بهتر است این دو با هم مقایسه نشوند، زیرا همه چیز به گزینش مشتری مربوط میشود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی درباره اعتراض برخی از کارشناسان، مبنی بر چرایی نام نهادن نام کره به چربی گیاهی، گفت: این لفظی است که فرهنگستان زبان فارسی برای آن انتخاب کرده و اگر اعتراضی در این مورد باشد، باید توسط مسئولان فرهنگستان پیگیری شود.