جستوجو برای یافتن محصوران در طغیان جازموریان ادامه دارد
جستوجو برای یافتن محصوران در طغیان جازموریان ادامه دارد
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر کرمان با انتقاد از بی توجهی مردم به هشدارهای هلال احمر و مدیریت بحران گفت: متاسفانه برخی از مردم به منظور حفظ دامهای خود از منطقه خارج نمیشوند و تیمهای واکنش سریع و امدادی جمعیت هلالاحمر کرمان در چهار روز گذشته و به دنبال طغیان جازموریان در کمتر از ۲۴ ساعت گذشته موفق به نجات ۱۱۰ نفر از دیگر هموطنان محصور در جازموریان شدهاند.
تامین ۲۴/علی گنجکریمی گفت: جستوجوها برای نجات سایر محصوران در جازموریان ادامه دارد؛ اما از آنجا که این منطقه بسیار وسیع است و بیشتر افراد به صورت فصلی و برای تغذیه دامهای خود در این منطقه حاضر شدند؛ لذا هیچ اطلاعات دقیقی از تعداد ساکنان منطقه وجود ندارد و هلالاحمر نیز همچنان در منطقه در حال جستجو برای یافتن محصوران است.
به گزارش خبرگزاری آنا، وی با اعلام انجام 4 سورتی پرواز برای نجات محصوران در منطقه جازموریان افزود: متاسفانه به علت شرایط جوی نامساعد کمکرسانی با دشواریهای بسیاری روبهرو است و با این همه 10 تیم امدادی شامل 32 نفر از شهرهای بم، رودبار جنوب، قلعهگنج، کهنوج، جیرفت و عنبر آباد، کرمان 2 تیم واکنش سریع هلالاحمر در 4 روز گذشته بیوقفه در حال جستوجو برای یافتن محصور شدگان در جازموریان هستند.
مدیر عامل جمعیت هلالاحمر کرمان با اعلام امدادرسانی به 90 خانوار اظهار کرد: تا کنون 450 نفر از هموطنان از خدمات امدادی لازم بهره برده و 50 نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند و قریب به 170 تخته پتو و 1730 قوطی کنسرو، 240 کارتن نان، 370 بطری آب معدنی، 20 تخته چادر و 5 کارتن خرما میان متاثران توزیع شده است.
به گفته وی برای نجات هموطنان محصور در جازموریان تا کنون 10 خودرو مجهز و کمکدار، یک فروند قایق و 2 دستگاه آمبولانس به کار گرفته شده است.
وی با اظهار تاسف از بیتوجهی مردم منطقه به هشدارهای هلالاحمر و نمایندگان سازمان مدیریت بحران اظهار کرد: متاسفانه محاصره شدگان به اختیار خود و برای حفظ و نگهداری دامها، حاضر به ترک منطقه نشدند.
لازم به ذکر است حوضهٔ آبریز جازموریان از شمال توسط کوههای لالهزار، جبال بارز و کوه شهسواران از حوضهٔ آبریز کویر لوت و از جنوب توسط رشته کوههای زاگرس (کوههای بشاگرد) از حوضهٔ آبریز دریای عمان و خلیج فارس جدا میشود و بخشی از اراضی این حوضه را مناطق کوهستانی دشتها و کوهپایهها و باتلاقها و شورهزارها تشکیل میدهد و به سبب فقدان پوشش گیاهی مناسب در اراضی حوضه، هنگام بارندگی سیلابهای شدیدی به راه میافتد که باعث میشود آبهای حاصل از بارندگی کمتر در زمین نفوذ کند و لذا بارشهای اخیر در سراسر کشور، منجر به طغیان این حوضه آبگیر شده است.