گزارش صندوق جهانی طبیعت و انجمن جانورشناسی لندن نشان میدهد که جمعیت حیات وحش دنیا از سال ۱۹۷۰ به این سو ۵۸ درصد کاهش یافته است و اگر چنین روندی ادامه یابد، زندگی دو سوم مهرهداران تا سال ۲۰۲۰ تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
تامین ۲۴/این آمار نشان میدهد که جانداران رودخانهها، دریاچهها و زمینهای مرطوب بیشترین لطمه را دیدهاند. در این گزارش آمده است که جمعیت گونههای آب شیرین از سال ۱۹۷۰ به این سو، ۸۱ درصد کاهش داشته است.
به گزارش آنا، فعالیتهای انسانی از قبیل تخریب زیستگاهها، تجارت حیوانات وحشی، آلودگی هوا و تغییرات آب و هوایی روی روند کاهش جمعیت حیات وحش دنیا اثر گذاشته است.
دکتر مایک بارت، از مدیران صندوق جهانی طبیعت، میگوید که در صورت ادامه وضعیت فعلی، جمعیت حیات وحش دنیا به سیر نزولی خود ادامه خواهد داد.
او میافزاید: «ما به نقطهای رسیدهایم که دیگر بهانهای برای ادامه راه و روش فعلی وجود ندارد. ما دلایل کاهش جمعیت حیات وحش را میدانیم و از تاثیر زندگی انسانها بر طبعیت و جمعیت حیات وحش آگاهیم و وقت آن رسیده است که کاری بکنیم».
محققان این گزارش اطلاعات جمعآوری شده از 4000 گونه مختلف جانوری (پرنده، ماهی، پستاندار، دوزیست و خزنده) را بررسی کردهاند.
چنین گزارشی هر دو سال یکبار منتشر میشود و هدف آن ارزیابی وضعیت حیات وحش دنیا است. در این گزارش همچنین به کاهش تعداد فیلهای آفریقایی به دلیل کشتار آنها برای فروش عاج اشاره شده است.
تامین ۲۴جمعیت حیات وحش دنیاصندوق جهانی طبیعت و انجمن جانورشناسی لندن