
۱۰ شغلی که با افسردگی و خودکشی همراهند
برخی از حرفهها و شغلها با استرس زیادی همراه هستند تا آنجا که در نهایت به افسردگی و خودکشی افراد منجر میشوند.
برخی از حرفهها و شغلها با استرس زیادی همراه هستند تا آنجا که در نهایت به افسردگی و خودکشی افراد منجر میشوند.
تأمین ۲۴/ تحقیقات انجام شده در آمریکا، رابطهی مستقیمی بین خودکشی و شغل افراد بهدست نیاورده، اما از آنجا که فشارهای روانی میتوانند از دلایل اقدام به خودکشی باشند، میتوان با شناخت مشاغل پراسترس، گامی مهمی در جهت حفظ سلامت کارکنان و کارمندان شاغل در این زمینهها برداشت.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از زومیت، سلامت روحی و روانی از مهمترین جنبههای زندگی افراد جامعه است. به همین دلیل، همواره دولتمردان و مسئولان نظام سلامت در تلاشند تا با استفاده از بررسیهای صورت گرفته در مراکز تحقیقاتی، گامی موثر در بهبود و ارتقاء آن بردارند.
بر اساس تحقیقات انجام شده در ایالات متحده آمریکا، هنوز رابطهی مستقیمی بین خودکشی و شغل فرد بدست نیامده اما با توجه به اینکه افزایش فشارهای روانی و افسردگی میتوانند از علل شایع بروز چنین رفتاری باشند، میتوان با شناخت مشاغل پراسترس، گامی مهمی در جهت حفظ سلامت کارکنان و کارمندان شاغل در این زمینهها برداشت.
به دلیل وجود فاکتورهای مختلف، مشخص کردن علت هر خودکشی تقریبا غیر ممکن است و همین موضوع تلاش برای پیشگیری از وقوع این گونه حوادث را بسیار پراهمیت کرده است.
مراکز کنترل و پیشگیری، مشاغلی را که دارای بیشترین میزان خودکشی بودند، با انتخاب جامعهی آماری حدود ۱۰۰ هزار نفری بررسی کردند تا متوجه شوند برای پیشگیری از وقوع چنین حوادثی باید روی چه مواردی تمرکز کنند.
(این بررسیها به معنای این نیست که خود این مشاغل دلیل خودکشی هستند. در واقع میزان خودکشی در برخی از حرفههای خاص بالاتر از حد متوسط است.)
بر اساس اطلاعات مربوط ۱۷ ایالت که افراد با مشاغل مختلف در سال ۲۰۱۲ در CDC's National Violent Death Reporting System اقدام به خودکشی کرده بودند، گزارشی در ماه ژوئن منتشر شد.
این ایالات به ترتیب عبارتند از: آلاسکا، کلرادو، جرجیا، کنتاکی، مریلند، ماساچوست، نیوجرسی، نیومکزیکو، کارولینای شمالی، اوهایو، اوکلاهاما، اورگان، رود آیلند، کارولینای جنوبی، یوتا، ویرجینیا و ویسکانسین.
به طور کلی، این گزارش نشان میدهد افرادی که در مشاغل کشاورزی، ماهیگیری و جنگلداری فعالیت میکنند دارای بالاترین میزان خودکشی هستند و از هر ۱۰۰ هزار نفر، ۸۴.۵ نفر، خودکشی میکنند. در رتبه دوم اما مشاغل مربوط به ساختمان سازی و استخراج قرار دارند به گونه ای که از هر ۱۰۰ هزار نفر ۵۳/۳ نفر شاغل در این مشاغل خودکشی می کنند.
بر اساس این پژوهش، مشاغل مربوط به «تعمیر، نصب و نگهداری»، «صنعت»، «معماری و مهندسی»،«خدمات نگهداری و مراقبت از افراد»،«هنر،طراحی،ورزش، سرگرمی و رسانه»،«کامپیوتر و ریاضیات»،«حمل و نقل کالا و مواد اولیه» و در نهایت»مدیریت» به ترتیب در جایگاه های سوم تا دهم قرار می گیرند.
محققان عنوان کردهاند که محدودیتهایی نیز وجود دارد. چرا که حدود ۵ درصد از دلایل خودکشیها به مشاغل مربوط نمیشود و اطلاعات بدست آمده از این ۱۷ ایالت را لزوما نمیتوان به همهی نقاط کشور تعمیم داد.
در این گزارش با اشاره به اهمیت شیوههای پیشگیری از خودکشی، مانند برنامههای دستیار کارمند و محسنات محیط کار، در آنها به آموزش علایم هشدار دهندهی خودکشی میپردازند و کارکنان را با مرکز National Suicide Prevention Lifeline آشنا میکنند.