تامین ۲۴/ این رتبهبندی توسط این نشریه در میان 360 بانک و موسسه مالی اسلامی در بیش از 40 کشور جهان انجام شده است. بر اساس این گزارش، بانکهای اسلامی در سال گذشته میلادی سودی معادل ۵/۱۲ میلیارد دلار با متوسط نرخ بازدهی دارایی ۱/۱ درصد کسب کردهاند. در این میان، نقش بانکها و موسسات مالی ایرانی در میان 360 بانک تجاری و تخصصی، شرکتهای بیمه و موسسات مالی و اعتباری، چشمگیر است و این موسسات از نظر حجم داراییها در بالاترین ردیفهای این رتبهبندی قرار دارند.
به گزارش روابط عمومی بانک کارآفرین به نقل از بنکر، ارزش کل داراییهای منطبق بر شریعت در جهان یک هزار و 273 میلیارد دلار است که بانکهای کاملاً اسلامی مبلغ ۹۴۶ میلیارد دلار آن را در اختیار خود دارند. از مجموع این 360 موسسه که در ۴۰ کشور جهان واقع شدهاند، ۲۴۹ موسسه به طور کامل خدمات اسلامی ارائه میدهند و ۱۱۱ بانک تجاری با داشتن باجههای مخصوص خدمات مالی اسلامی به عرضه خدمات میپردازند.
رتبهبندی بانکها و موسسات مالی اسلامی در جهان همهساله توسط نشریه بینالمللی (The Banker) انجام میگیرد. این نشریه وابسته به نشریه بینالمللی فایننشیالتایمز (Financial Times) و از نشریات معتبر مالی جهان است که هر ساله اطلاعات و رتبهبندی بانکهای تجاری دنیا را در کنار سایر اطلاعات مالی، بانکی و سرمایهگذاری منتشر میسازد.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.