تأمین ??/ دکتر منصور اعتصامی در نشست مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی با خبرنگاران رسانهها که برای اطلاع رسانی برنامه های هفته کارگر برگزار شد، اظهار داشت: برای اصلاح برخورد کارکنان در واحدهای اجرایی با مراجعه کنندگان بایستی نسبت به ارتقاء دانش، بینش و رفتار همکاران اقدام شود که در معاونت فرهنگی با استفاده از تعالیم قرآن و اهل بیت و سایر روشهای علمی اقدامات متنوعی آغاز شده است.
به گزارش تامین 24 (
tamin24.ir) وی با اشاره به برنامه های سازمان بین المللی کار(ILO) و اتحادیه بین المللی تأمین اجتماعی(ISSA)، گفت: سالها 2012 تا 2022 به عنوان سالهای توجه به حمایت اجتماعی نامگذاری شده است که این حمایتها در سطوح پیشگیری، مساعدت اجتماعی و پویا سازی بازار کار مورد توجه خواهد بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی از برنامه ریزی این سازمان برای اجرای برنامه های مختلف در هفته کارگر خبر داد و گفت: در هفته کارگر برای ارتباط مستقیم با جامعه کارگری و برگزاری مراسمهای مختلف برنامه ریزی صورت گرفته است و مدیران سازمان تأمین اجتماعی در سراسر کشور با کارگران در کارگاههای صنعتی دیدار خواهند کرد و برنامههای مختلف ملاقات حضوری برای رسیدگی به خواستهها و رفع مشکلات این عزیزان مورد توجه قرار دارد.
به گفته دکتر اعتصامی، بازدید دانشآموزان از شعب سازمان تأمین اجتماعی از دیگر برنامههای سازمان تأمین اجتماعی است که در راستای آشنایی بیشتر دانش آموزان با خدمات این سازمان به اجرا در میآید.
دکتر اعتصامی تشکیل پرونده ویژه فرزندان نخبه کارگران را از برنامههای سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد و گفت: این موضوع با کمک تشکلهای کارگری در سراسر کشور اجرا میشود و تسهیلاتی نیز برای فرزندان نخبه جامعه کارگری در نظر گرفته شده است.
وی تأسیس مدارس ویژه فرزندان نخبه کارگران را از دیگر برنامه های این سازمان برشمرد و افزود: طرحی به ابتکار اداره کل آموزش معاونت اداری و مالی سازمان مبنی بر تأسیس و تشکیل مدارس تأمین اجتماعی در سطوح آموزش و پرورش مطرح شده است. معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان ضمن استقبال از این پیشنهاد همکاری لازم را در پیشبرد این طرح پیشنهادی و ارائه به مقامات ذیصلاح و تصمیم گیر سازمان انجام داده در حد وسع خود نیز جهت طرح هماهنگی با مقامات آموزش و پرورش اقدام خواهد کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی در ادامه به تشریح برنامههای فرهنگی سازمان تأمین اجتماعی در سال 95 پرداخت و گفت: تولید انیمیشن و فیلم کوتاه با محتوای مرتبط با سازمان تأمین اجتماعی و جامعه کارگری در سال جاری دنبال میشود و در این رابطه اقدامات قابل توجهی در معاونت فرهنگی و اجتماعی آغاز شده است و تولیدات رسانهای سازمان تأمین اجتماعی از طریق رسانه ملی و همچنین نمایشگرهای شعب سازمان پخش خواهد شد.
به گفته دکتر اعتصامی طرح کرامت رضوی در سال 95 نیز همچون سال گذشته تداوم خواهد داشت و همانطور که در سال گذشته 25 هزار و 500 نفر به مشهد مقدس اعزام شدند در سال جاری نیز این برنامه اجرا خواهد شد.
وی همچنین از اعزام خبرنگاران رسانهها همراه با کاروانهای زیارتی در سال جاری خبر داد و گفت: امیدواریم خبرنگاران محترم رسانهها در همراهی با کاروانها ضمن پوشش خبری و مصاحبه با بازنشستگان پیشنهادات لازم را برای ارتقاء این برنامه فرهنگی ارائه دهند.
دکتر اعتصامی ادامه داد: طرح بصیرت علوی و اعزام بازنشستگان به عتبات عالیات نیز در سال 95 به اجرا در میآید و بازنشستگان از تسهیلات مربوطه بهرمند خواهند شد و 8 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این طرح اختصاص یافته است.
وی اظهار امیدواری کرد که طرحهای کرامت رضوی و بصیرت علوی از نیمه اردیبهشت سال جاری آغاز شود.
دکتر اعتصامی رضایتمندی بازنشستگان از اجرای طرح کرامت رضوی و بصیرت علوی را مهمترین هدف اجرای این طرحها دانست و گفت: بر اساس بررسیهای انجام شده حدود 35 درصد بازنشستگانی که در اجرای طرح کرامت رضوی به مشهد مقدس اعزام شدهاند برای اولین بار به زیارت حضرت امام رضا(ع) مشرف شدهاند و شاهد رضایتمندی قابل توجه بازنشستگان از اجرای این طرح هستیم.
وی با بیان اینکه امروز سازمان تامیناجتماعی دارای یک برنامه راهبردی در حوزه فرهنگی است که چارچوب مشخصی دارد و تلاش میکنیم بتوانیم تعامل شرکای اجتماعی خود را در قالب این برنامههای راهبردی بهبود دهیم.
دکتر اعتصامی همچنین به برنامههای راهبردی سال 95 این معاونت اشاره و اظهار کرد: تنظیم مبانی نظری روابط با شرکای اجتماعی و اربابرجوعان، تدوین سند مشتریمداری، ارزیابی و پایش سازمان، آموزش غیرحضوری برای 4 تا 5 هزار نفر از بازنشستگان در حوزه قرآن و ایجاد گفتمان اقتصاد مقاومتی با محوریت بیمه و تامین اجتماعی از جمله برنامههای تدوین شده ما در حوزه فرهنگی و اجتماعی هستند.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در رابطه با گفتمان اقتصاد مقاومتی تا پایان سال 94 در 58 دانشگاه کشور کارگاههای آموزشی با حضور اساتید دانشگاه و کارشناسان سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد که امسال نیز ادامه پیدا میکند.
دکتر اعتصامی همچنین به هماهنگی و رایزنی با سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزش وزارت آموزش و پرورش برای ورود مفاهیم بیمه و تولید به متون درسی اشاره و اظهار کرد: در شورای تحول علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز برنامهریزیهایی برای تدوین سه درس بیمه و تامین اجتماعی، اقتصاد اجتماعی و مفهوم سرمایه اجتماعی از دیدگاه اقتصادی، برای تمامی رشتههای اقتصادی انجام شده است. علاوه بر این، تولید برنامههای تلویزیونی و محتوای مناسب تبلیغاتی و ارتباط موثر با نهادهای حاکمیتی در برنامه کاری سال 95 ما قرار دارد.