تامین۲۴/نشریه ایندیپندنت در گزارشی با اشاره به اقدامات ناقص و ناکافی دولت محافظه کار انگلیس در حمایت از حقوق کودکان نوشت: این کشور در ظرف یک سال گذشته در رتبهبندی جهانی حقوق کودک از رتبه یازدهم به رتبه ۱۵۶ سقوط کرده است.
ایندیپندنت افزود: طی سالهای گذشته نگرانی جدی در خصوص تبعیضهای ساختاری در انگلیس، از جمله مواجهه کودکان مسلمان با تبعیض پس از اقدامات اخیر مقابله با تروریسم و افزایش تبعیض علیه کودکان مهاجر و کولی، ایجاد شده است.
ایندیپندنت اضافه کرد: براساس شاخص حقوق کودکان 2017، ( the KidsRights Index 2017) انگلیس در حال حاضر در میان 10 کشوری قرار دارد که کمترین اقدامات را در زمینه بهبود حقوق کودکان انجام میدهد و این ناشی از کسب پایینترین نمره ممکن در تمامی شش شاخص مربوط به محیط زیست کودکان ( CRC ) است.
به نوشته ایندیپندنت، شاخص حقوق کودکان، بر مبنای اطلاعاتی جمعآوری شده از سوی یونیسف (صندوق کودکان سازمان ملل) و کمیته حقوق کودکان سازمان ملل، است که براساس آن رویکردهای جهانی در زمینه حمایت از حقوق کودکان ارزیابی میشود و به عملکرد کشورها بر مبنای اصول کمیته حقوق کودکان سازمان ملل، رتبه و امتیاز میدهد و امسال کشور پرتغال در این حوزه رتبه اول دنیا را به خود اختصاص داده است.
ایندیپندنت افزود: ، لرد ' فیلیپ هانت'، معاون رهبر در سایه ( حزب کارگر) در مجلس اعیان و سخنگوی بهداشت کابینه در سایه حزب کارگر، به دنبال انتشار این رتبهبندی، دولت انگلیس را به «انفعال» و «ارائه ناکافی خدمات» متهم کرد و از دولت خواست اقدامات بیشتری برای محافظت از حقوق کودکان انجام دهد.
به گزارش ایرنا،این نشریه اضافه کرد: لرد هانت بیان داشت: این گزارش نشان داد که دولت کنونی انگلیس در خصوص یکی از مهمترین حوزههای تصمیمگیری یعنی حقوق کودک، اقدامات لازم را صورت نداده است.
ایندیپندنت افزود: به گفته لرد هانت، انگلیس بهعنوان ششمین قدرت اقتصادی بزرگ جهان دارای اینقدر منابع است که بتواند اقدامات لازم را برای حفظ حقوق کودکان و مراقبت از آنها به عمل آورد.
به نوشته ایندیپندنت، شاخص حقوق کودکان، تعهد کشورها را به حقوق کودکان براساس منابع در دسترس ارزیابی میکند و رتبهبندیهای آن نشان میدهد کشورهای مرفهتر در حمایت از حقوق کودکان لزوما در مقایسه با دیگر کشورها، عملکرد بهتری ندارند.
این نشریه افزود: در حالی کشورهای فقیرتری مثل تایلند و تونس در جمع 10کشور اول در این حوزه قرار دارند که کشورهای توسعهیافتهتر عملکرد مطلوبی نداشته اند، بهگونهای که انگلیس و نیوزیلند جزو کشورهایی قرار دارند که بدترین عملکرد را در حمایت از حقوق کودکان به عمل آورده اند.
ایندیپندنت اضافه کرد: براساس نتیجهگیری صورت گرفته در شاخص حقوق کودکان، کشورهای صنعتی بودجه ناکافی یا کمی را برای ایجاد محیطی پایدار برای حقوق کودکان اختصاص دادهاند و رهبران این کشورها مسئولیتهایشان را نادیده گرفتهاند و برای محافظت از حقوق کودکان سرمایهگذاری کافی نکردهاند.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.