سال گذشته وزارت صنعت، معدن و تجارت با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سازمان حفاظت محیطزیست، سازمان میراث فرهنگی و صنایعدستی و گردشگری، سازمان ملی استاندارد ایران و وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امور خارجه، جهاد کشاورزی و چندین وزارتخانه دیگر، «دومین نمایشگاه و همایش بینالمللی نقشآفرینی زنان در توسعه پایدار» را برگزار کرد.
تامین۲۴/ در مراسم اختتامیه این نمایشگاه ۱۰ زن کارآفرین نمونه معرفی شدند و از دست شهیندخت مولاوردی، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، مدال افتخار و لوح سپاس و جایزه بانوی کارآفرین سال را دریافت کردند.
آنها مدیرانی موفق، مادرانی مهربان و همسرانی وفادار و اهل خانوادهاند. وقتی اینگونه به زندگی بانوان کارآفرین ایرانی نگاه میکنید، اهمیت موفقیتشان چندبرابر میشود. با چند نفر از آنها آشنا شوید: یاسمن مویدی: مجموعه تحت مدیریت او برای 4 هزار زن شغل ایجاد کرده است. او شرکت «موسسه صلح و دوستی بینالمللی برای تونیک» را مدیریت میکند که در سال 1348 تاسیس شده است. مویدی عضو هیئترئیسه چندین مجموعه و موسسه و انجمن در ابعاد ملی و بینالمللی است و تاکنون دو جایزه مهم برای موفقیتها و کارآفرینی و ایجاد اشتغال دریافت کرده است.
زهره صداقت سلطانآبادی: مدیرعامل مجموعهای است که شاغلان آن همه زنان سرپرست خانوار یا زنان بدسرپرست هستند. او که در حوزه منسوجات فعالیت میکند، فوقدیپلم مدیریت کسبوکار دارد و واحد تولیدیاش را در سال 1385 تاسیس کرده است. نام شرکتش «تولیدی صداقت» است و او صادقانه یاور زنانی بوده که مشکلات عدیدهای داشتند و حالا بانوان نسبتا موفقی هستند و در کنار مدیرعامل خود برای رشد هرچه بیشتر واحدشان تلاش میکنند. سلطانآبادی عضو مجمع امور صنفی بانوان خیاط است و تاکنون جوایز مهمی از استانداری خراسان گرفته است.
مرضیه مکرمی: در مجموعه تحت مدیریت او 300 زن مشغول فعالیت هستند. او تا مقطع کارشناسی تحصیل کرده و از سال 1389 شرکت «صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی شهرستان مرودشت» را تاسیس کرده و خود مدیرعامل آن است. ازجمله جوایزی که او قبل از این جایزه کشوری به دست آورده به این موارد میتوان اشاره کرد؛ لوح تقدیر از مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان روستایی و عشایری، لوح تقدیر از مرکز آموزش بازرگانی استان فارس، لوح تقدیر از فرمانداری شهرستان مرودشت، لوح تقدیر از مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت و لوح تقدیر از مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور زنان. مکرمی عضو جمعیت هلالاحمر و مسئول صندوق اعتبارات زنان روستایی است.
سهیلا سلحشور کردستانی: دارای مدرک فوقدکترای تخصصی بیولوژی است و از فعالان شناختهشده و موفق گروه کالایی تجهیزات پزشکی و دارویی است. دکتر کردستانی مدیرعامل شرکت «کیتوتک» است که در سال 1380 آن را تاسیس کرده و حالا از موفقترین شرکتهای این حوزه و دارای شهرت جهانی است. سلحشور کردستانی 22 مورد اختراع ثبتشده دارد و بیش از 50 مقاله در مجلات و نشریات داخلی و خارجی منتشر کرده و همچنین دو کتاب در حوزه کاری خود دارد.