تأمین۲۴/به گزارش روزنامه اعتماد، وی در آن زمان حتی به کاهش سرمایهگذاریهای صنعتی که از سال ٩٠ تاکنون اتفاق افتاده بود هم اشاره کرد و ادامه داده بود: «در بخش صنعت و معدن در سال ٩١، ٩/٤١ دهم درصد رشد منفی وجود داشته که این میزان در سال ٩٢ به ١٠ درصد رشد منفی رسیده است و با تلاشهایی که در سال ٩٣ انجام شد این رشد به میزان ١/٨ دهم درصد رسید. در حالی که معتقدیم باید رشدی بین ٢٠ تا ٢٥درصد سرمایهگذاری باشد.
سرمایهگذاری در بخش صنعت و معدن از سال ٩١ بهشدت افت کرده و طی یکی، دو سال اخیر به تدریج در حال افزایش است؛ حدود ٩٥ هزار طرح وجود دارد که در دست مردم است و بخشی از آنها نیز توسط بخش خصوصی انجام میشود و با توجه به پیشرفت کاری که شاهد هستیم اگر راهاندازی شود ٣٠٠ هزار اشتغال پیشبینی میشود.»وی به این جهت به سرمایهگذاری خارجی بعد از پسابرجام اشاره کرده و گفته بود: «در رابطه با سرمایهگذاری خارجی نیز پس از اعلام اجرای پسا برجام ١٢ طرح صنعتی با سرمایهگذاری خارجی به مبلغ ٥٠٠ میلیون دلار به تصویب رسیده و بررسیهای لازم نیز در هیات سرمایهگذاری خارجی انجام شده است.»و حالا اصغر حقپناه، مدیر مطالعات مهندسی و اقتصادی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) میگوید: «این سازمان هفت طرح مطالعه شده صنعتی خود را با حجم سرمایهگذاری ٢ میلیارد دلار (٧٠هزارمیلیاردریال) برای سرمایهگذاری بخش خصوصی به فراخوان گذاشته است.»
گویا موضوع سرمایهگذاری خارجی صنعتی به سمت وسویی جدید وارد شده است و مسوولان وزارت صنعت برگ دیگری از سرمایهگذاری خارجی در بخش صنعت را ورق میزنند و حالا دیگر بعد از معرفی طرحهایی که پیش از این تنها نام معرفی آنها به زبان رانده میشد حالا وارد فاز فراخوان سرمایهگذار و برگزاری مزایده و مناقصه شدهاند. به نظر میرسد رفت و آمد هیاتهای صنعتی به نتیجه رسیده است. با این شرایط نهایتا در ابتدای سال آینده و همزمان با ماههای پایانی دولت یازدهم سرمایهگذاری صنعتی رشد چشمگیری خواهد داشت.
این مدیر ایدرو در عین حال از بازتعریف وظایف ایدرو هم صحبت کرده و گفته است: « پس از ابلاغ سیاستهای اجرای اصل ٤٤ قانون اساسی و واگذاری بخش عمدهای از شرکتهای صنعتی زیر مجموعه ایدرو، این سازمان تصمیم گرفت ماموریتهای خود را بازتعریف کند و دراین راستا چند صنعت خاص را مشخص و بر آنها تمرکز کرد. صنعت حمل و نقل شامل خودرو، ریل و کشتیسازی، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع نوین شامل ارتباطات و فناوری اطلاعات (آیسیتی)، مواد پیشرفته و الکترونیک از مهمترین صنایعی است که در بازتعریف جدید، جزو اولویتهای ایدرو قرار گرفته است.»