تامین ۲۴/ به گفته محققان مصرف میوه و سبزیجات نه تنها به تناسب اندام کمک می کند، بلکه می تواند موجب کاهش فشارخون هم شود.
محققان دریافتند خوردن مواد خوراکی سرشار از پتاسیم نظیر موز، سیب زمینی شیرین، آووکادو، اسفناج و لوبیا علاوه بر کاهش مصرف نمک، به کاهش فشارخون هم کمک می کند.
در این تحقیق، تیم مطالعه به بررسی چندین مطالعه در مورد بررسی مصرف پتاسیم افراد پرداخت. سپس محققان نحوه تاثیر مصرف پتاسیم را بر سایر فاکتورها نظیر فشارخون و مصرف سدیم بررسی کردند.
آنها همچنین در مدل موش ها هم به بررسی تاثیر پتاسیم بر فشارخون پرداختند. نتایج آشکار ساخت مصرف بیشتر پتاسیم با کاهش فشارخون، بدون توجه به میزان مصرف سدیم، همراه است.
تیم تحقیق بر این باور است که تاثیر پتاسیم بر فشارخون ممکن است ناشی از تلاش مداوم بدن ما برای حفظ تعادل بین نمک و پتاسیم باشد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، آلیشیا مک دونا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «زمانیکه میزان پتاسیم مصرفی بالا باشد، کلیه ها نمک و اب بیشتری دفع می کنند که موجب افزایش دفع پتاسیم می شود. از اینرو مصرف رژیم غذایی سرشار از پتاسیم همانند مصرف مدّر است.»
محققان توصیه می کنند علاوه بر مصرف میوه ها و سبزیجات سرشار از پتاسیم، راه های دیگری هم برای کاهش طبیعی فشار خون وجود دارد که از آن جمله می توان به حفظ وزن سالم و کنترل استرس اشاره کرد.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.