تامین ۲۴/ داده های 142 کشور از سراسر جهان با نگرشی کلی به روندهای بخشش در طی دوره ای دو ساله از سال2۰11 تا 2۰14 توسط بنیاد کمک به خیریه ها(CAF)جمع آوری و در نوامبر ۲۰۱۵ منتشر شده است.
به گزارش یک سازمان مردم نهاد (شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه)، این گزارش سه جنبه رفتاری برای بخشش تعریف می کند و پرسش اصلی در این پژوهش از این قرار است که آیا شما در طی ماه گذشته به غریبه و فردی که نمی شناخته اید و نیازمند کمک بوده، کمک کرده اید؟ به خیریه ای پول اهدا کرده اید؟ بخشی از وقت خود را صرف کارهای داوطلبانه در یک سازمان کرده اید؟ (بدون پرداخت مزد)
نتایج این بررسی میدانی نشان می دهد که میانمار، دارای رتبه نخست در شاخص جهانی بخشش در سال 2۰12 است، و در سال گذشته رتبه نخست را به طور مشترک با ایالات متحده آمریکا داشته است. امتیاز این کشور، 66 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است و دارای بالاترین میزان اهدای پول(۹۵ درصد) است. همچنین امسال دارای بالاترین امتیاز کار داوطلبانه - ۲۱ درصد- است.
میانمار نخستین کشوری است که بعد از لیبریا در سال 2۰11 ، دارای بالاترین نمره در هر سه روش بخشش است. اکثریت جمعیت میانمار بودایی هستند و به طور معمول، وقت و پول خود را به راهبان و راهبه های بودایی برای نگهداری و تعمیر معابد اختصاص می دهند. چنین صدقاتی، هر چند با مقدار اندک، در طریقت بودایی اهمیت زیادی دارد و بنابراین اقراد حتی روزانه و به طور مستمر مبالغ ناچیزی را اهدا می کنند. این امر باعث می شود که میانمار در صدر جدول رتبه بندی شاخص بخشش قرار گیرد از آنجا که این کشور از سوی بانک جهانی در بین ده کشور کم درآمد قرار دارد، این امر فرضیه ارتباط بین سخاوت و ثروت رازیر سوال می برد. همچنین نتایج این گزارش، با اخبار رسیده از میانمار در مورد وضعیت نامناسب و رنج های تحمیل شده به مردم ایالات روهینگیا که اغلب مسلمان هستند در ظاهر متناقض است.
در رتبه بندی سال ۲۰۱۴، ایالات متحده رتبه دوم را با امتیاز 61 درصد به خود اختصاص داده است، این امتیاز موجب کاهش رتبه این کشور در شاخص اهدای پول از رتبه نهم به رتبه دوازدهم شده است.
۱۰ کشوری که رتبه های بالای این رده بندی را دارا هستند، عمدتا وضعیتی مشابه وضعیت سال گذشته خود را دارند. هلند که در سال گذشته تنها سالی بود که از جمع ۱۰ کشور برتر خارج شده بود، امسال با افزایش در هر سه روش بخشش ، مجددا رتبه هفتم را کسب کرده است.
مالزی و کنیا که در سال گذشته دارای بیشترین رشد در شاخص بخشش بوده اند، امسال نیز با حفظ رشد خود، در بین ۲۰ کشور برتر حضور دارند. بحرین، امارات متحده عربی، گواتمالا و قرقیزستان برای بار اول در بین ۲۰ کشور برتر دیده می شوند، در حالی که نروژ، تایلند و آلمان مجددا به این جمع پیوسته اند.
برخی از کشورهایی که در سال گذشته در جمع این ۲۰ کشور بوده اند، در این سال در رتبه بندی شرکت نداشتند، از جمله ترینیداد و توباگو و ایسلند. کشور های نروژ، بحرین و امارات نیز در سال گذشته در رتبه بندی شرکت نداشتند.
قرقیزستان دومین رتبه رشد را در رتبه بندی 1 سال دارا است، که از رتبه 62 در سال گذشته به رتبه 11 رسیده است و میزان اهدای پول در آن نسبت به سال گذشته 4 برابر شده است. این رشد در شاخص بخشش مرهون گردآوری داده در ماه رمضان است که در آن مسلمانان برای کمک به دیگران تشویق می شوند. در سال های گذشته داده های قرقیزستان پیش از ماه رمضان گردآوری می شد که بر میزان بخشش اثری نداشت.
دانمارک که در سال گذشته رتبه 11 را دارا بود، امسال با 21 درجه تنزل رتبه، به رتبه 39 سقوط کرده است و میزان اهدای پول در بین مردم این کشور ۱۰ درصد کاهش داشته و مجددا به نرخ اهدای پول در این کشور در سال 2۰12 رسیده است.
تحلیل مربوط به دوره پنج ساله 2014- 2010 نشان می دهد که 9 کشوری که در بین 21 کشور برتر در دوره ی ۵ ساله بوده اند، در فهرست گزارش ۲۰۱۵دیده نمی شوند (قطر، اندونزی، هنگ کنگ، ایران، دانمارک، لیبریا، اتریش، جامائیکا وقبرس) برخی از این کشورها در سال 2۰14 مورد مطالعه قرار نگرفته اند، اما در برخی دیگر، سطح شاخص به اندازه سال های قبل نبوده است و توسط دیگر کشور ها به پایین فهرست رانده شده اند.
میانمار، که از زمان ورود به شاخص در سال 2۰12 عملکرد قوی از خود نشان داده است، رتبه اول فهرست میانگین عملکرد پنج ساله را نیز دارا است.
تنها ۵ کشور از بین ۲۰ کشور برتر دوره ۵ساله، در گروه ۲۰ هستند، (سال گذشته 6 کشور عضو این گروه در بین۲۰ کشور برتر شاخص بخشش حضور داشته اند). گروه ۲۰شامل اقتصاد های بزرگ دنیا به اضافه یک نماینده اتحادیه اروپا شامل کشورهای آرژانتین، استرالیا، برزیل، کانادا، چین، آلمان، اندونزی، ایتالیا، ژاپن، جمهوری کره، مکزیک، روسیه، عربستان صعودی، آفریقا ی جنوبی، ترکیه، انگلستان و ایالات متحده است.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.