تأمین ۲۴/ مرکز آمار ایران گزارش شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای شهری را در شهریورماه امسال منتشر کرد. بر این اساس، شاخص کل در شهریورماه عدد ۲۳۱.۳ را نشان میدهد که نسبت به ماه قبل، ۰.۲ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، بر این اساس، افزایش شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۶.۷ درصد است که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۷.۴ درصد)، ۰.۷ واحد درصد کاهش یافته است. درصد تغییرات شاخص کل (نرخ تورم کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای شهری) در دوازده ماه منتهی به شهریورماه سال ۹۵ نسبت به دوره مشابه سال قبل ۸.۳ درصد است که نسبت به همین اطلاع در مرداد ماه ۱۳۹۵ (۸.۷ درصد)، ۰.۴ واحد درصد کاهش یافته است.
شاخص گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» در این ماه به رقم ۲۷۳.۴ رسید که نسبت به ماه قبل ۰.۴ درصد کاهش داشته است. شاخص گروه اصلی «خوراکی» در ماه مورد بررسی به عدد ۲۷۱.۲ رسید که نسبت به ماه قبل ۰.۵ درصد کاهش داشته است. شاخص گروه اصلی «خوراکیها» نسبت به ماه مشابه سال قبل ۸.۶ درصد افزایش و نرخ تورم دوازده ماهه این گروه ۶.۷ درصد است. همچنین شاخص گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» نسبت به ماه مشابه سال قبل ۸.۶ درصد افزایش نشان میدهد.
بر این اساس، درصد تغییرات این گروه در دوازده ماه منتهی به شهریور ماه ۱۳۹۵ نسبت به دوره مشابه سال قبل ۶.۸ درصد است که نسبت به همین اطلاع در مرداد ماه ۱۳۹۵ (۶.۸ درصد)، بدون تغییر مانده است. در عین حال، شاخص گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» در شهریورماه ۱۳۹۵ به رقم ۲۱۶.۹ رسید که نسبت به ماه قبل ۰.۴ درصد افزایش داشته است.
میزان افزایش شاخص گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی» نسبت به ماه مشابه سال قبل ۵.۹ درصد بوده است و نرخ تورم دوازده ماه منتفی به شهریورماه ۱۳۹۵ نسبت به دوره مشابه سال قبل این گروه ۸.۹ درصد است که نسبت به تورم دوازدهماهه منتهی به مردادماه ۱۳۹۵ (۹.۵ درصد)، ۰.۶ واحد درصد کاهش یافته است.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.