وی در گفتوگو با ایسنا ادامه داد: باید همه قبول کنید معضلات اجتماعی در جامعه رخنه کرده است. معضلاتی که تنها مربوط به زنان نیست و مردان را هم شامل میشود ولی چون زن ستون خانواده است اگر دچار آسیب های فرهنگی و اجتماعی شود، این ستون واژگون شده و کل خانواده آسیب می بینید.
وی تاکید کرد: لازم است دولت در این عرصه بیشتر ظهور و بروز پیدا کند تا آسیب های اجتماعی خانم ها کمتر شود که متاسفانه در حال حاضر روز به روز پررنگ تر میشود.
این عضو هیأت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین با بیان اینکه روز به روز آسیب های اجتماعی مربوط به بانوان با سرعت زیادی افزایش پیدا میکند گفت: با کمی تامل و بررسی وضعیت اجتماعی این موضوع به وضوح روشن است که خانم ها با آسیب های اجتماعی بسیاری به خصوص در کلان شهرها درگیر هستند که تلاش نمایندگان زن مجلس ورود بیشتر برای حل این مشکل است. در همین راستا فراکسیون زنان جلساتی با برخی وزرای مربوطه برگزار کرده که از جمله آن جلسه با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. این فراکسیون در نظر دارد با همگرایی و همراهی با دولت کارها را با تعامل به پیش ببرد.
به گفته تاج الدین، هدف از برگزاری جلسات تعامل بیشتر با دولت برای حل مشکلات زنان است چون دولت بازوی اجرایی و مجلس بازوی تقنینی و نظارت است و میتواند با همراهی، هم گامی و هم افزایی نسبت به مشکلات جامعه زنان گام های موثری بردارد.
این عضو هیأت رئیسه فراکسیون زنان همچنین گفت که فراکسیون زنان در راستای این اهداف متعالی به دنبال برگزاری جلسه ای با بانوان توانمند است تا با ریشه یابی مشکلات، گام های موثری در حل مشکلات زنان بردارد.
وی در پایان با بیان اینکه توقع جامعه از بانوان زن مجلس با توجه به افزایش تعداد آن ها نسبت به ادوار گذشته حل عمدهای از مشکلات زنان است گفت: نباید تصور شود که خانم ها در این دوره زیاد شدهاند چون در جامعهای که پنجاه درصد آنان را بانوان تشکیل میدهند، باید قدم های بلندتری برای حل مشکل بانوان برداشت که هنوز خانم ها به جایگاهی که باید، در مجلس نرسیدهاند. البته امیدواریم در همین حد نیز پاسخگوی جامعه زنان باشیم.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.