جامعه کارگری نسبت به انقلاب و نظام اسلامی در طول ٣٨ سال گذشته علی رغم هجمههای بسیار دشمنان وفادار و ثابت قدم است و هر روز شاهد آن هستیم که با اهتمام و تلاش مضاعف این عزیزان و عجین شدن خدمت با خلاقیت زمینه ساز آبادانی، شکوفایی و اعتلای همه جانبه کشور فراهم آید و فرهنگ کار ایرانی و اسلامی را به عنوان عالی ترین تصویر سازندگی و تحول به منصه ظهور برسانند.
تامین ۲۴/ اول ماه "می" میلادی مصادف با یازدهم اردیبهشت ماه، روز جهانی کارگر نامگذاری شده است و کارگران هر سال در کشورهای جهان این روز را گرامی می دارند. روز جهانی کارگر دارای ماهیتی متفاوت از سایر مناسبت های ملی و بینالمللی است، ماهیتی که ریشه در مبارزات طبقاتی، استکبار ستیزی و حق طلبانه دارد. به طوری که در انقلاب اسلامی کارگران در کنار روحانیت نقش موثر را در پیروزی انقلاب داشته اند و پس از آن در دوره جنگ تحمیلی در عرصه کار و تولید و همزمان حضور در جبهه های حق علیه باطل و سپس در عرصه سازندگی و آبادانی میهن اسلامی تا به امروز نقش ارزنده ای را ایفاء نموده اند.
هفته و روز کارگر ایامی برای ارج نهادن و تجلیل از خدمات ارزنده کارگران شریفی است که با اراده قوی در عرصه اقتصاد کشور حاضر شده اند و در فضایی توام با همدلی و همکاری با کارفرمایان به آبادانی، توسعه , پیشرفت میهن پرداخته اند و همراه با نظام اسلامی با مشکلات ناشی از تحریمها مبارزه نموده و به پاسداری از اقتصاد کشور عزیزمان می پردازند.
از اینروست که هفته کارگر را نماد پاسداشت تلاشها و زحمات تلاشگران عرصه کار و تولید می دانیم. گرچه معتقدیم این قدردانی لازم است در طول سال به صورت شایسته ای صورت پذیرد، لیکن هفته کارگر به جهت تمرکز بر ابعاد مختلف کار و تلاش و توجهی که لازم است به این قشر عزیز صورت گیرد، انتخاب شده است.
کارگران روز جهانی کار را در سال ١٣٩٦ در شرایطی گرامی می دارند که مقام معظم رهبری سال جاری را به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال مزین نموده اند و همانند سنه ها گذشته معظم له بر حمایت از نیروهای مولد جامعه تاکید نموده اند و انتظار می رود دست اندرکاران و مجریان اقتصاد و صنعت کشور این پیام های هوشمندانه را سرلوحه برنامه های خویش قرار دهند و تمام همت خود را مصروف به ایجاد اشتغال و مقابله با واردات و جایگزینی تولید داخلی نمایند. اگر چه در اواخر سال گذشته و پس از حادثه غم انگیز پلاسکو شاهد آن بودیم، مردم شریف ایران در اقصی نقاط کشور و در آستانه نوروز به صورت خود جوش گامهای ارزنده ای را در جهت حمایت از تولید داخلی برداشتند، لیکن این اقدامات شایسته نباید موسمی و در مقطع زمانی کوتاهی انجام و سپس به فراموشی سپرده شود. بلکه مناسب است این فرآیندها از سوی دولت ساماندهی و به صورت مستمر پیگیری شود.
همچنین لازم است نسبت به کاهش اتکاء اقتصادی کشور به درآمدهای نفتی از طریق توجه به تولید بواسطه ارتقاء منزلت اجتماعی کارگران و کارآفرینان و رفع موانع تولید اقدام شود و با جلوگیری از خام فروشی مواد نفتی، معدنی و مواد اولیه، شرایط احداث کارخانه ها فرصتهای شغلی جدید را فراهم آورد. علاوه بر اینها با اولویت دادن به اشتغال کارگران ایرانی، توسعه و اعتلای تشکلهای کارگری به عنوان ابزاری جهت احقاق هر چه بیشتر حقوق کارگران، و .... می تواند جملگی فضای مناسبی را برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در جهت عملیاتی نمودن اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال و تقویت تولید فراهم آورد.
بی شک نقش کارگران تنها به حوزه اقتصادی محدود نمی شود و فرهنگ و اندیشه کارگری ریشه در ارزشها و اعتقادات اصیل مکتب اسلام همچون ساده زیستی و کوشش مداوم برای تولید و سازندگی دارد. با چنین رویکردی است که جامعه کارگری نسبت به انقلاب و نظام اسلامی در طول ٣٨ سال گذشته علی رغم هجمههای بسیار دشمنان وفادار و ثابت قدم است و هر روز شاهد آن هستیم که با اهتمام و تلاش مضاعف این عزیزان و عجین شدن خدمت با خلاقیت زمینه ساز آبادانی، شکوفایی و اعتلای همه جانبه کشور فراهم آید و فرهنگ کار ایرانی و اسلامی را به عنوان عالی ترین تصویر سازندگی و تحول به منصه ظهور برسانند. از اینرو نگارنده بر خود فرض می داند ضمن تجلیل و تقدیر از زحمات این قشر عزیز فرا رسیدن هفته و روز کارگر را به ایشان تبریک و تهینت عرض نماید و امید است این تقدیرها و تجلیل ها محدود به این ایام نگردد و امنیت شغلی و معیشتی کارگران جزء دغدغه های اصلی مسئولان بیش از پیش قرار گیرد و سهم نیروی کار در قیمت تمام شده تولید افزایش یابد.