
تلاش تامین اجتماعی برای افزایش بهره وری منابع و امکانات
معاون امور حقوقی و مجلس سازمان تامین اجتماعی گفت: هدایتگری حوزه درمان در این سازمان، برنامه محور و اثربخش است و تلاش شده بیشترین بهره وری از منابع و امکانات ایجاد شود.
معاون امور حقوقی و مجلس سازمان تامین اجتماعی گفت: هدایتگری حوزه درمان در این سازمان، برنامه محور و اثربخش است و تلاش شده بیشترین بهره وری از منابع و امکانات ایجاد شود.
تامین ۲۴/ تاج الدین در حاشیه بهره برداری از طرح های درمانی بیمارستان امام خمینی (ره) اراک که همزمان با ایام الله دهه مبارک انجام شد، اظهار داشت: راهبردهای اساسی در حوزه درمان تامین اجتماعی همسو با سیاست های دولت تدبیر و امید در ارتقاء سطح درمان و خدمات رسانی مطلوب به بیمه شده دیده شده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، وی توضیح داد: کتاب راهبری خدمات درمان تامین اجتماعی منشوری کارشناسی و اثربخش در تامین نیازها و بهبود کیفی و کمی خدمات در کشور است که ضمن شفاف سازی استراتژی سازمانی و تمامی زیربخش ها در بهره گیری بهینه از منابع و پیشگیری از هدرفت سرمایه و توان انسانی نقش محوری دارد.
معاون امور حقوقی و مجلس سازمان تامین اجتماعی یادآورشد: این سازمان دومین تولید کننده خدمات سلامت در کشور است و در سه سال اخیر تلاش حداکثری برای همراهی با سیاست های برنامه تحول نظام سلامت را در کشور داشته است.
تاج الدین عنوان کرد: بهبود کیفی زیرساخت ها و امکانات درمانی در راهبردهای سازمان تامین اجتماعی در تمامی کشور مشهود است و نمونه آن در استان مرکزی است ارتقاء هتلینگ سه بیمارستان اراک، شازند و ساوه، ساماندهی اورژانس ها و توسعه تجهیزات تشخیصی و درمانی و نیروی انسانی متخصص است.
وی یادآور شد: در حوزه درمان سرپایی نیز سازمان تامین اجتماعی نگاه ویژه ای به بهبود کیفی خدمات و توسعه این مراکز در سطح استان ها به ویژه مناطق کمتر برخوردار دارد و در استان مرکزی تا سال آینده سه درمانگاه در شهرستان های زرندیه، تفرش و دلیجان بهره برداری می شود.
استان مرکزی با یک میلیون ٤١٤ هزار نفر جمعیت دارای ١٦ مرکز بیمارستانی دولتی، سه بیمارستان تامین اجتماعی و یک بیمارستان خصوصی است.
تامین اجتماعی استان مرکزی از طریق ٧ مرکز درمانگاهی و ٣ بیمارستان ملکی به بیمه شدگان ارائه خدمات دارد.
حذف دفترچه درمانی تامین اجتماعی برای ٧٠ درصد جمعیت
مدیرکل درمان مستقیم و قائم مقام معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: برنامه حذف دفترچه های درمانی تامین اجتماعی برای ٧٠ درصد از جمعیت تحت پوشش در کشور عملیاتی شده است.
دکترمهدی درخشان در حاشیه بهره برداری از طرح های درمانی بیمارستان امام خمینی (ره) اراک در جمع خبرنگاران افزود: تا پایان امسال دفترچه درمانی تمامی جمعیت تحت پوشش در کشور حذف شده و برنامه خدمات الکترونیکی درمان استقرار می یابد.
وی توضیح داد: بخشی از این برنامه نسخه الکترونیکی است که استان یزد به عنوان پایلوت کشوری درحال حاضر میزبان آن است و به زودی این مهم در تمامی استان ها اجرایی می شود.
مدیرکل درمان مستقیم و قائم مقام معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: رویکرد سازمان تامین اجتماعی در دولت تدبیر و امید بهبود خدمات در حوزه کمی و کیفی است و در این راستا به صورت هدفمند بودجه حوزه
درمان از ۵ هزار میلیارد تومان در ابتدای دولت یازدهم به ١٨هزار و ٦٠٠ میلیارد تومان در حال حاضر افزایش یافته است.
درخشان اظهار کرد: از سال ٩٢ تاکنون ٦٠٠ تخت بیمارستانی عادی، ٦٥ تخت ویژه، پنج بیمارستان و ٢٣ مرکز درمانی به تاسیسات و خدمات درمانی این سازمان در کشور افزوده شده است.
استان مرکزی با یک میلیون و ٤١٤ هزار نفر جمعیت دارای سه بیمارستان تامین اجتماعی در شهرهای اراک، شازند و ساوه و هفت درمانگاه است.
افتتاح بخش های بستری و دستگاه رادیولوژی دیجیتال بیمارستان تامین اجتماعی شازند
همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر، ٢بخش بستری، یک بخش استریلیزاسیون و واحد تصویربرداری دیجیتال در بیمارستان تامین اجتماعی شازند با حضور مدیران این سازمان، نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی و مسئولان محلی طی مراسمی افتتاح شد.
هزینه های پروژه های درمانی این سازمان در استان مرکزی در ایام مبارک فجر ٧میلیارد تومان بوده که ٥ /٢ میلیارد تومان آن مربوط به بیمارستان تامین اجتماعی شازند است.
مدیر کل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی در این مراسم با بیان اینکه این سازمان در حوزه درمان بر ٣محور تاکید دارد، گفت: حرکت بر اساس برنامه، توجه به زیرساختها و مناطق کم برخوردار و محروم است.
دکتر مهدی درخشان افزود: ٢٢برنامه در سال گذشته در حوزه درمان تامین اجتماعی تعریف شد که در سال جاری عملیاتی شد.
وی با اشاره به ارتقای هتلینگ ٤٦بیمارستان ملکی سازمان تامین اجتماعی تا پایان سال جاری گفت: اجرای سیستم های HIS، PAC و رادیو گرافی و حذف دفترچه درمانی و نسخه الکترونیک از دیگر اقدامات این حوزه است.
ابراهیمی، نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با تقدیر از مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی که پویایی خوبی به بیمارستان این شهرستان داده اند، گفت: این شرایط ارتقای کیفیت و رضایتمندی بیمه شدگان را به همراه داشته است.
فرماندار شازند نیز در این مراسم فعالیت های سازمان تامین اجتماعی در بخش درمان منطقه را ستودنی ارزیابی کرد و گفت: حضور پزشکان متخصص در بیمارستان تامین اجتماعی شازند جای تشکر دارد.
میرزایی افزود: در دولت تدبیر و امید سلامت و بهداشت مردم اهمیت فوق العاده ای دارد و افتتاح این پروژه ها در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی در این مراسم با بیان اینکه بیمارستان تامین اجتماعی شازند تنها بیمارستان این شهرستان است، گفت: بیمارستان شازند وارد چرخه تحول نظام سلامت شده و علاوه بر بیمه شدگان تامین اجتماعی، پذیرای افراد بیمه سلامت نیز است.
دکتر بابک عدلی افزود: با راه اندازی بخش های جدید بیمارستان تامین اجتماعی شازند، هتلینگ بیمارستان نیز ارتقا یافت و بر همین اساس تمامی استانداردها رعایت شده است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر ٢٠پزشک متخصص در بیمارستان تامین اجتماعی شازند ارائه گر خدمات درمانی هستند که امیدواریم در سال های آینده این بیمارستان نیز هم سطح بیمارستان های تامین اجتماعی اراک و ساوه جزء بیمارستان های خوب کشوری شود.