
گزارش طرح ضربتی اشتغال صنایع دستی به مجلس ارائه شد
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گزارش طرح ضربتی اشتغال صنایع دستی را به فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی ارائه کرد.
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گزارش طرح ضربتی اشتغال صنایع دستی را به فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی ارائه کرد.
تامین ۲۴/ مسعود سلطانی فر در فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی که به ریاست غلامرضا کاتب، عضو هیات رئیسه مجلس، برگزار شد، گزارش طرح ضربتی ایجاد 140 هزار شغل در بخش های گردشگری و صنایع دستی را به اعضای این فراکسیون ارائه کرد.
معاون رئیس جمهوری در این جلسه که با حضور اعضای فراکسیون تولید و اشتغال و همچنین معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گزارشی از وضعیت عملکرد سازمان میراث فرهنگی در سه سال گذشته و برنامه های این سازمان برای ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری و صنایع دستی ارائه کرد.
به گزارش ایرنا از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، سلطانی فر در رابطه با طرح ضربتی اشتغال گفت: اجرای این طرح برای سالهای 95 و 96 برنامه ریزی شده و پیش بینی ما این است که طی 2 سال با بودجه ای که شامل تسهیلات بانکی ارزان قیمت بالغ بر 5 هزار و 400 میلیارد تومان است، 140 هزار شغل شامل 70 هزار شغل در بخش گردشگری و 70 هزار شغل در بخش صنایع دستی ایجاد شود.
وی اضافه کرد: متوسط تسهیلات لازم برای ایجاد شغل در بخش صنایع دستی و گردشگری مبلغ 35 میلیون تومان به ازای هر فرد است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در ادامه به تشریح جداول و آمارهای مربوط به موضوعات مختلف کارگاهی و استانی طرح ضربتی اشتغال پرداخت و جزئیات این طرح را برای نمایندگان فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی تشریح کرد.
در ادامه غلامرضا کاتب، رئیس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی و عضو هیات رئیسه مجلس، گفت: برای رونق گردشگری، اطلاع رسانی از طریق شبکه های رادیویی و تلویزیونی خارجی و شبکه های مجازی به زبانهای مختلف ضروری است، چراکه طی سالهای گذشته تبلیغات منفی عیله کشورمان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: با توجه به این تبلیغات منفی، گردشگران خارجی تصور می کنند، ایران یک کشور غیرمتمدن و پر از خشونت است در حالی که اغلب گردشگران با سفر به کشورمان و بازدید از استانهای مختلف، نگاهشان به کشور ما تغییر می کند.
همچنین میرزایی سخنگوی کمیسیون آموزش عالی مجلس هم در این نشست پیشنهاد داد که برای معرفی ایران به جوانان و نوجوانان، یک کتاب درسی ویژه ایران شناسی برای مقطع متوسطه تدوین و اجرایی شود.
وی گفت: صدا و سیما باید هر هفته را به معرفی یک استان اختصاص دهد و در طول یک سال به طور کامل جاذبه ها و ظرفیتهای کل کشور را به مردم معرفی کند.