چینی‌ها گوشت مصنوعی تولید کردند

دانشمندان چینی 5 گرم گوشت از سلول‌های بنیادی ماهیچه‌ای حیوانات تولید کرده‌اند.

تامین 24 / طبق گفته دانشگاهی در استان جیانگ سو در شرق چین، دانشمندان این کشور ۵ گرم گوشت از سلول‌های بنیادی ماهیچه‌ای حیوانات تولید کرده‌اند.

 

دانشگاه کشاورزی نانجینگ روز پنجشنبه اعلام کرد این تیم پس از کشت سلول‌های بنیادی عضله حیوان به مدت 20 روز، گوشت قابل برداشت بود.

 

طبق اعلام انجمن علوم کشاورزی چین که ارزیابی این فناوری را انجام داد، این نخستین گوشت است که از سلولهای بنیادی ماهیچه‌ای در چین تهیه شده است.

 


ارسال نظر

captcha