مقوی‌ترین موادغذایی که بیماران سرطانی باید بخورند + اینفوگرافیک

در بیماران سرطانی رژیم غذایی نقش ویژه‌ای در درمان بیماری دارند و متخصصان مصرف برخی موادغذایی را توصیه می‌کنند.

تامین 24 /هنگام مواجهه با یک بیماری جدی مانند سرطان، برنامه‌ریزی برای وعده‌های غذایی احتمالا آخرین چیزی است که به آن فکر می‌کنید. اما بخش مهم  یک برنامه درمانی کارآمد، رژیم غذایی افراد مبتلا به سرطان  محسوب می‌شود.

مصرف مواد غذایی خوب و مغذی دارای اثرات جسمانی، روانی و احساسی است. غذایی که مصرف می‌کنید، انرژی مورد نیاز شما طی روند درمان را تامین می‌کند. همچنین، غذا خوردن لذتبخش است و زمانی که مواد مغذی لازم را دریافت کنید احساس بهتری در شما شکل می‌گیرد، در زیر لیست موادغذایی مفید برای بیماران سرطانی را بخوانید.

سس‌های گوجه فرنگی نه تنها از محتوای بالای ویتامین C بهره می‌برند، بلکه گوجه‌فرنگی به از بین بردن مزه بد دهان در برخی از بیماران مبتلا به سرطان که دوره شیمی درمانی را می‌گذرانند، کمک می‌کند. سس‌های گوجه‌فرنگی که بدون ادویه هستند را مصرف کنید. اگر دارای زخم‌های دهانی هستید از مصرف گوجه‌فرنگی پرهیز کنید.

گوشت بدون چربی مرغ و بوقلمون هضم آسانی دارد، در شرایطی که از محتوای بالای پروتئین نیز سود می‌برید. گوشت بدون چربی مرغ یا بوقلمون انتخاب بهتری نسبت به گوشت قرمز محسوب می‌شود. گوشت قرمز ممکن است موجب افزایش التهاب شده و به شکل‌گیری بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی منجر شود.

ماهی چرب اسیدهای چرب امگا3 زیادی دارند که می‌تواند به قوی نگه داشتن عضلات کمک کند. همچنین، ویتامین B12 که بدن برای تولید گلبول‌های قرمز به آن وابسته است و ویتامین D که عنصری کلیدی برای سلامت استخوان‌ها محسوب می‌شود، از دیگر مواد مغذی موجود در ماهی‌های چرب هستند.

زنجبیل با حالت تهوع که یکی از عوارض جانبی شیمی درمانی و برخی داروهاست، مقابله می‌کند. اضافه کردن زنجبیل تازه رنده شده به غذاها یا چای ممکن است به تسکین حالت تهوع که به‌طور کامل توسط داروهای ضدتهوع از بین نرفته است، کمک کند.

---

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان


ارسال نظر

captcha